HVAD ER GOBOAT

Lej en GoBoat, få en unik oplevelse og nyd Limfjorden, omgivelserne og hinanden. Man kan sidde op til 8 personer i bådene, og det kræver hverken bevis eller erfaring at sejle båden.

SÅDAN FUNGERER DET

BOOK

Asset 1

Første skridt er at booke en båd på vores hjemmeside.

CHECK IND

Asset 2

Når du ankommer til GoBoat, skal du checke ind hos personalet.

CHECK UD

Asset 3

Når sejladsen er færdig, skal du checke ud hos personalet.

GØR NOGET SÆRLIGT

Tag ud og oplev Limfjorden, Aalborg og Nørresundby fra et nyt perspektiv – og udforsk havnen i dit eget tempo. Hvad enten der er tale om fødselsdag, firmaevent, romantik, eller polterabend, vil GoBoat sætte en ny og unik ramme.

Goboat egner sig i særdeleshed også til kvalitetstid med familien, og I kan trygt tage børnene med om bord.

To børn i redningsvest, der samler skrald med et fiskenet.

Børnene elsker det

Se dine børn være børn. Nyd dem og deres selskab – uden iPads, telefoner og spil. Du kunne jo tage fiskenet med.

Vis hvad bæredygtighed er

Giv børnene et indblik i, hvad bæredygtighed er, og lad dem komme i nærkontakt med naturen og vores levende havn.

Har du noget som du vil fejre?

GoBoat er med stor succes blevet brugt til at fejre veloverståede eksaminer, et nyt job, et kommende otium og frierier. Du kan dekorere båden, som du vil med blomster, balloner, og hvad du ellers har lyst til, så længe den leveres tilbage i samme stand, som du lejede den.

Mærkedage

Hold din fødselsdag eller mærkedag på vandet med dem du holder af. Planlæg en herlig picnictur i unikke rammer, som både giver dig og dine gæster en festlig og uforglemmelig oplevelse.

Billede af at der bliver skænket et glas vin i solen.

Romantik på vandet

Findes der noget mere romantisk end at tøffe rundt på vandet med kolde bobler i glasset og lækker mad i picnickurven? GoBoat giver perfekte rammer for daten, årsdagen, parmiddagen….

Firmaarrangementer og events

Vi hjælper gerne med at planlægge og gennemføre dit firmaarrangement eller din private event. Vi og vores samarbejdspartnere kan  kombinere GoBoat med forplejning, ture i RIB-IT (hurtiggående båd), kokkeskole, teambuildingaktiviteter eller…. Kontakt: info@goboataalborg.dk

Familietur

En tur på havet byder på enestående samvær og sjove oplevelser for hele familien. Tag familien med om bord og få en uforglemmelig dag i børnehøjde. En sejltur i en GoBoat er nemlig også en oplevelse for familiens mindste.

Se byen

Tag ungerne med ud i en GoBoat og lad dem få et indblik i havnens historie og seværdigheder.

HVAD DU KAN SE

Vestre Fjordpark

Det gamle friluftsbad er blevet moderniseret.  Læg vejen forbi og nyd synet. I kan også lægge båden til – og tage turen fra 10-meter vippen.  I kunne også bare kigge jer omkring. Det er smukt.

Musikkens Hus

Et af Aalborgs nye vartegn – og en arkitektonisk perle. Fra fjorden gør det et majestætisk indtryk. Oplev det fra vandsiden og nyd synet fra forskellige vinkler.

Aalborg Street Food

Aalborgs nyeste kulturelle og folkelige samlingssted. En smeltedigel af liflige dufte, højt humør og mennesker. Sejl forbi og send en stafet på land efter et lækket udvalg af småretter fra alverdens køkkener.

Limfjordstunnelen

Det er en særlig tanke at et utal af biler drøner under din GoBoat, mens du helt fredeligt sejler rundt på fjorden.

Egholm

Tænk sig, at vi har vores egen lille ø midt i Limfjorden. Book nogle timers sejlads. Sejl derud. Gå på land og oplev øens unikke fauna og dyreliv. Tag et tæppe med og spis din picnic på land. Du kunne jo også samle urter til vinterens kryddersnapse.

Limfjordsbroen

Du har måske gået, cyklet og kørt over et utal af gange – men aldrig rigtig set den. Sejl under den og nyd de massive jernkonstruktioner, mens lydene ændrer sig. En gang i timen går klapperne op. En fin oplevelse for store og små.

Jernbanebroen/Kulturbroen

I 2017 åbnede den for cyklister og gående. Indtil da var den forbeholdt tog. Sejl under og vink til de gående. Er I heldige kan I høre lyden af toget, der buldrer over jer, mens I stille og roligt tøffer rundt under broen.

Aalborg Havnefront

Der er blevet så smukt på havnen – og der sker så meget. Nyd koncerterne, stævnerne og alt det andet fra første parket – fra din helt egen GoBoat. Husk picnickurven.

FÅ ET NYT PERSPEKTIV GENNEM EN

GUIDE TIL DIN TUR

Selvom du selv sidder ved roret, og du bestemmer din egen sejlrute, er der meget inspiration at hente til din tur. Vi kommer gerne med forslag til smukke og interessante ruter, og vi ser frem til at guide dig på helt nye og inspirerende måder inden længe.